MALZEMELER:
1 adet 3 katlı sade pastaban (Bunu Kipada satılan alman markası pastabandan kullandım.Gerçekten çok başarılı.. tavsiye ederim..)
1 paket Dr.Oetker Cremeole
2 pk.sade krem şanti
1 kutu konserve ananas
150 gr.file badem
1 paket çilekli krem şanti
4 su bardağı süt
süslemek için renkli şekerlemeler..
rendelenmiş beyaz çikolata.
İlk önce ananasları suyundan ayırıyoruz.Küp küp doğruyoruz.(Pasta tabanını ananas suyuyla ıslatıcaz.)
File bademi teflon tavada pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
1 paket Dr.Oetker Cremeole ve 1.pk sade kremşantiyi 2 bardak soğuk sütle çırpıyoruz.Buzdolabında yarım saat bekletiyoruz.
Diğer sade krem şantiyi ve çilekli krem şantiyide ayrı ayrı çırpıp buzdolabında bekletiyoruz.
Pasta tabanının ilk katını konserve ananasın suyuyla ıslatıyoruz.Hazırladığımız kremadan pasta tabanının ilk katına sürüyoruz.File badem ve küp küp doğranmış ananaslardan serpip pasta tabanının ikinci katını kapatıyoruz.Bu kattada aynı işlemi uygulayarak en üst katıda kapattıktan sonra pastamızı buzdolabında beklettiğimiz sade krem şantiyle spatula yardımıyla kaplıyoruz.Pastanın yanlarını file bademle süslüyoruz.Krema torbasına çilekli şantimizi koyup pastanın üzerini Dilediğimiz gibi süslüyoruz.Rendelenmiş beyaz çikolata ve renkli şekerlemelerle pastamızı renklendiriyoruz.
Pastamızı mümkünse 1 gece buzdolabında beklettikten sonra servis ediyoruz..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder